GreenJet: een geautomatiseerde zeil jacht

We zijn allemaal aan het wachten op een mirakel om te gebeuren dat zonder moeite de fossiele brandstoffen kan vervangen en we voelen de verandering toch niet dus we gaan door met onze gewone levens. Deze soort transities zijn gebeurd, een voorbeeld is de transitie van hout naar ijzer. Vele dingen die gemaakt zijn uit ijzer en hout werden vervangen door plastic en de transitie ging zeer vlot. Wanneer de IJzer Tijd werd omgezet in de plastic tijd, hadden we dat niet eens door. Maar hetzelfde lijkt niet te gebeuren voor fossiele brandstoffen. Dus de huidige strategie, gevolgd door milieu bewuste mensen is, om fossiele brandstoffen te vervangen bij beetjes en delen en om kleine stapjes te nemen tot iets groot en wonderbaarlijk gebeurt. We horen nu van alles over ecologische huizen, elektrische wagens, zonne-energie die bus haltes energie geeft enzovoort. Nu horen we over de Green Jet jacht die de ecovriendlijke groene standaard tegemoetkomt. De Green Jet jacht is ontworpen door Erik Sifrer. Deze Green Jet jacht is 187 voet lang en wordt voortgedreven door zowel wind als waterstof. De rijke stinkerds kunnen nu hun ecovriendelijke bezittingen tonen zonder schuld gevoel tegenover het milieu.

Erik Sifrer wil een groen improvers salaris statement maken me zijn Green Jet jacht. Het operationele concept voor de zeil jacht is gelijkend op die van een motor jacht. Erik Sifrer installeerde twee geautomatiseerde Aero zeil systemen die de wind die over de zee blaast benutten. Aero sails worden gecontroleerd door hydraulische motoren en zijn vervolgens het hoofd aandrijving systeem voor de Green jet. De hydraulische motoren zijn ontworpen om de zeilen tot volle hoogte te trekken in 30 tot 40 seconden. Deze Aero Zeil systemen kunnen gecontroleerd worden door een touch screen. Dit systeem werkt in synchronisatie met een computer aan boord. Samen zullen ze de beste positie voor het zeil definiëren en de maximale voortstuwingskracht en dus laten ze de Green Jet toe om het gebruik van de twee 950 kilowatt motoren te limiteren tot een minimum. De geautomatiseerde zeil systemen verminderen de tijd die de bemanning aan de zeilen moet spenderen zodat ze zich kunnen concentreren op het bedienen van de gasten.


De groene schoonheid gekend als de Green Jet zal geen gefaald plan zijn in vergelijking met zijn evenbeelden. Jachten worden gekocht om indruk te maken op andere mensen rondom je met hun luxueus leven, schoonheid en grandeur. De Green Yacht zal niet falen op deze punten. Het dek heeft een zwembad recht in het midden. Het zwembad zal dienen als een scheiding tussen de bemanning van het schip en de eigenaar. Het zwembad dient ook als een jacuzzi en het interieur van de jacht is luxueus uitgevoerd. Voor zover de interieur decoratie gaat, is het futuristisch en kan het compleet aangepast worden. Zo kan dit jacht de loodzware taak dragen om zijn eigenaar naar believen te stellen. De lichten gaan s‘ nachts aan om het dek van de jacht om te toveren in een dansvloer. In het geel, de Green Jet is een belichaming van pure luxe met genoeg planeet vriendelijke onderdelen die het een groene jacht maken.

https://powercall.nl/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s