Zonne-energie tegels voor jouw dak

Stel je voor dat je metselaar van om de hoek dakpannen legt en dat deze dakpannen energie produceren afhankelijk van de zon voor jouw huis of kantoor, en dat je niet langer een wetenschapper moet inhuren of alternatieve energie nerds voor een simpele dakbekleding job, en dat de kost niet langer het grote probleem is. Een technologie pakt pas aan als het makkelijker is om te implementeren en efficiënt is om te gebruiken. Met Solé dakpannen, wordt daken bouwen die zonne-energie produceren zonder zorgen te baren en dure rekeningen te produceren een realiteit.

Voor miljarden jaren heeft de zon ongelofelijke grote hoeveelheden energie uitgespuwd en als we er zelfs nog maar een minuscule hoeveelheid van gebruiken, kunnen we uitstoot vrije en goedkope energie aanbieden voor elk huishouden en de industrie voor zolang we leven. Vervolgens werken vele energiebedrijven en wetenschappers vermoeid voort aan een model dat goedkope energie kan produceren in de minst storende manier, Solé dakpannen zijn zeker en vast een stap in die richting.

Ze zien er net uit als gewone dak pannen en ze kunnen zonder al te veel vijven en zessen geplaatst worden en je zal het verschil nooit merken op het vlak van hoe je dak er uit ziet. Hun licht gewicht polymeer constructie die gebouwd is op vermogen resulteert in een makkelijk te gebruiken en makkelijk te gebruiken product. Door 20 procent tot 25 procent van het dak oppervlak te gebruiken kunnen de dak pannen jaarlijks 860 kilowatt uur per 30 vierkante meter in een regio met 5.8 piek zon uren per dag.

De Solé dak pannen zagen eerst het daglicht toen SRS Energy de Bresslergroup inhuurde als de ontwerpers van het eerste gebogen gebouw geïntegreerde photovoltaïsche dak product. Bresslergroup is een in Philadelphia gebaseerde producten ontwerpbedrijf dat al heeft samengewerkt met klanten zoals Black and Decker, Motorola, Becton Dickinson en Honeywell.

Peter Bresler, de directeur van de Bresslergroup is gekend voor zijn idee van het produceren van zonne panelen die een integraal deel worden van het roofing systeem. Zo kwam hij bijvoorbeeld op het idee van een gigantisch zonnepaneel op te delen in modulaire systemen die gemakkelijk konden gebruikt worden als een ontwerpelement, in plaats van dat de extra geproduceerde energie het uitzicht van het gebouw zou vernielen.

Dus wanneer SRS Energy de Bresslergroup inhuurde, kregen ze in plaats van de typische, ongeïnspireerde siliconen kristal wafels, een polymeerachtig materiaal dat hen toeliet om de buiging van een dak pan te volgen, en dit resulteerde in de vorm van een gewone tegel. Voor de panelen gebruikten ze extreemflexibele niet kristallijnen amorfe silicium cellen die gemaakt werden door het in Michigan gevestigde UNI SOLAR, ook gekend als de “Thin Film’ technologie.

De Solé dakpannen kunnen naadloos geïntegreerd worden met de terracotta tegels die reeds op uw dak liggen. Het is alsof het zonnepaneel tegels één worden met uw dak, in plaats van ze te installeren OP uw dak. SRS Energy hoopt dat Solé dak pannen een deel zullen worden van de architectuur van gebouwen of woningen en commerciële gebouwen.

simpelswitch.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s